آهن جهان ایران

  • ۰
  • ۰

در این روزها که تمامی مردم جهان به نسبت خود درگیر کرونا هستند، بیشترین نیاز به ارائه خدمات فروشگاه‌ها از طریق فضای اینترنت می باشد. از این رو ما در فروشگاه اینترنتی زربار،خدمات ارسال و خرید انواع آجیل و خشکبار به صورت اینترنتی را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم. در این مقاله قصد داریم تا شمارا به طور کامل با نحوه ضدعفنونی کردن آجیل و خشکبار آشنا کنیم.

آشنایی با آجیل و خشکبار زربار:

زربار با راه اندازی فروشگاه آنلاین و فراهم کردن ارسال به سرتاسر کشور قدمی مهمی در حوزه کسب وکاری خود برداشته است. شما می‌توانید پس از ثبت نام و انتخاب محصول مورد نظر خود تمامی هزینه آن را با اطمینان کامل از طریق درگاه پرداخت امنیتی واریز کرده و خرید اینترنتی آجیل خود را در کمترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید.

اهمیت مصرف خشکبار:

وزیر بهداشت و پزشکان متخصص در رسانه های مختلف اعلام کرده اند که تنها رعایت بهداشت نیست که بدن را از این ویروس مصون نگه می دارد؛ بلکه اهمیت خوردن خوراکی های مقوی و سالم و تقویت سیستم ایمنی بدن از جایگاه ویژه ای برخوردار است. آجیل و خشکبار جزو تنقلاتی هستند که همیشه سلامت بدن را حفظ می کنند. شاید برای شما هموطنان عزیز این سوال پیش بیاید که چگونه باید از نداشتن ویروس خشکبار اطمینان حاصل کرد؟

 

باید ادعا کنیم که تمامی محصولات زربار توسط دستگاه های تمام اتوماتیک بسته بندی می شوند و بسته ها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به دست شما عزیزان می رسند. اما در این مطلب روش هایی برای ضد عفونی کردن محصولات خشکبار ارائه می دهیم که حتما کاربردی خواهند بود.  همچنین می توانید خرید آنلاین خشکبار را از این سایت انجام دهید و درب منزل در سرتاسر کشور تحویل بگیرید.

چگونه آجیل و خشکبار را ضد عفونی کنیم؟

  • نکته اول این که حتما بسته بندی محصولات را پس از این که تحویل گرفتید با الکل ضد عفونی کنید یا در ظرفشویی با آب و صابون تمیز کنید.
  • اگر آجیل خریداری کرده اید حتما به اندازه ی وعده ای که قرار است مصرف شود برداشته و در ظرفی قرار دهید و آن را داخل ماکروفر بگذارید. تحقیقات نشان داده است که ویروس کووید 19 به حرارت و گرمای بالای 35 تا 40 درجه حساسیت نشان می دهد و از بین می رود. آجیل را به مدت چند دقیقه در دستگاه مورد گرما قرار دهید و سپس خارج کنید. اگر آجیل با حرارت داخل ماکروفر بخار کرده بود آن را روی پارچه ای تمیز یا سینی پخش کنید تا رطوبت آن خارج شود. این مقدار گرما تاثیری در طعم و یا بافت آجیل شما نخواهد گذاشت.
  • اگر دستگاه ماکروفر در خانه ندارید و از فر استفاده می کنید، آجیل را روی سینی فر پخش کنید و چند دقیقه به آن گرما بدهید و سپس از آن استفاده کنید. نکته اصلی این است که دما و زمان را با دقت انتخاب کنید که باعث خراب شدن محصول نشود.
  • اگر قصد دارید که گرما را با استفاده از شعله گاز به آجیل منتقل کنید یک قابلمه را از آجیل پر کنید. (دقت کنید که میزان آجیل را بر حسب وعده ی مصرف شخصی تان بردارید نه بیشتر) قابلمه را برای چند دقیقه روی شعله های گاز قرار دهید و با وسیله ای تمیز به طور مداوم آن را هم بزنید که ته نگیرد و نسوزند.
  • اگر به موارد بالا دسترسی نداشته اید می توانید از باد گرم سشوار کمک بگیرید. مقدار مناسب آجیل را ظرفی ریخته و باد گرم سشوار را به طور مستقیم بر روی آجیل خود پخش کنید.
  • مواردی مانند خشکبار را که نمی توان تحت حرارت مستقیم قرار داد می توانید تا سه روز از آن مصرف نداشته باشید و برای اطمینان مدت کوتاهی آن را جلوی تابش گرم خورشید بگذارید.
  • برخی از خشکبار را می توانید در کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را در ماکروفر بگذارید و برای چند دقیقه آن را حرارت دهید. اینگونه با خیال راحت تر می توانید خشکبار را در یخچال و یا کابینت جاسازی کنید.

 

  • ۹۹/۰۹/۰۹
  • shayan sahebkar

نظرات (۱)

I am regular reader, how are you everybody? This piece of writing posted at this web page is
genuinely fastidious.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی